Nice to be Nice 4 Gambia

Gambia is een van de armste landen van de wereld. Onze stichting stuurt twee keer per jaar per container hulpgoederen naar Gambia. Wij versturen ziekenhuisbenodigdheden, schoolspullen, knuffels, schoenen, kleding en allerlei spullen die ons worden aangeboden waarvan wij weten dat ze het daar goed kunnen gebruiken. Vrienden en kennissen sponsoren inmiddels 40 kinderen die hiermee een kans hebben op onderwijs en een toekomst. Wij leveren alle hulpgoederen persoonlijk af en controleren regelmatig hoe het gaat met onze sponsorkinderen.
Alle geboden hulp aan “Stichting Nice 2 be Nice 4 Gambia wordt tot op de laatste cent besteed aan het project. Er zijn geen overhead-, reis-of verblijfkosten. Ook in Gambia houdt de Stichting de volledige controle over de uitgaven.

Wil je meer weten kijk dan op onze website
www.nice2benice4gambia.nl

Great news!

Lieve klanten, 

Lili & Co heeft waanzinnig nieuws! Na ruim 10 jaar zijn we letterlijk uit ons jasje gegroeid. Reden genoeg om uit te breiden. Onze buurvrouw Patricia van Via Via heeft na 33 jaar besloten om te gaan genieten van haar vrijheid en gunt ons de mogelijkheid om haar pand over te nemen om er één grote winkel van te maken. Een droom die uitkomt! Op 1 augustus krijgen we de sleutel. Het concept blijft grotendeels onveranderd, wel zullen we ons assortiment verder uitbreiden. Kom lekker naar de winkel en informeer alvast naar onze inbrengvoorwaarden. We hopen uiteraard dat alle Via Via klanten zich ook in de nieuwe situatie helemaal thuis gaan voelen. 

Op zaterdag 2 september zullen we onder een nieuwe naam, we houden hem nog even geheim, open gaan. Tot die tijd zijn we gewoon open en bent u van harte welkom!

Liefs team Lili