Kleding inleveren? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Wij nemen dames, heren & kinderkleding in. Dit is voornamelijk merk kleding. Naast kleding nemen wij ook accessoires en tassen in. De ingebrachte kleding blijft 8 weken in de winkel hangen, daarna kunt u de kleding ophalen of het gaat naar een goed doel. Van de ingebrachte kleding ontvangt u 40% van de verkoopprijs. Wij bepalen de verkoopprijs en hebben ook het recht om af te prijzen. De inbreng is op eigen risico. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor het kwijtraken of beschadigen van ingebrachte kleding. U kunt de kleding bij ons leveren. Maak van te voren even een afspraak zodat wij alle tijd voor je hebben. Loop gerust bij ons binnen of bel ons om een afspraak te maken. Voor kleding geldt 1 shopper per keer in te leveren.

Great news!

Lieve klanten, 

Lili & Co heeft waanzinnig nieuws! Na ruim 10 jaar zijn we letterlijk uit ons jasje gegroeid. Reden genoeg om uit te breiden. Onze buurvrouw Patricia van Via Via heeft na 33 jaar besloten om te gaan genieten van haar vrijheid en gunt ons de mogelijkheid om haar pand over te nemen om er één grote winkel van te maken. Een droom die uitkomt! Op 1 augustus krijgen we de sleutel. Het concept blijft grotendeels onveranderd, wel zullen we ons assortiment verder uitbreiden. Kom lekker naar de winkel en informeer alvast naar onze inbrengvoorwaarden. We hopen uiteraard dat alle Via Via klanten zich ook in de nieuwe situatie helemaal thuis gaan voelen. 

Op zaterdag 2 september zullen we onder een nieuwe naam, we houden hem nog even geheim, open gaan. Tot die tijd zijn we gewoon open en bent u van harte welkom!

Liefs team Lili